Vi søker etter nye ansatte, er det deg vi leter etter?

Øyes Karosseri AS søker etter flere medarbeidere. Grunnet økt ordremengde er vi nå på utkikk etter bilskadereparatør, samt teknisk leder bilskade.

Om stillingene:


Bilskadereparatør
Vi søker etter en erfaren bilskadereparatør, fortrinnsvis med fagbrev, men kun erfaring er også av interesse. Førerkort klasse B er en forutsetning.


Teknisk leder bilskade
Vi søker etter teknisk leder bilskade. Stillingen krever lang erfaring, du må beherske norsk skriftlig/muntlig, og ha erfaring med større skader og sikre bilskadereparasjoner. Takstbakgrunn og kjennskap til DBS er også en fordel.


Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr jevnlig kursing og mulighet for videreutdanning. Vi har dessuten konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsbetingelser. Verkstedet består av moderne, nyoppussede lokaler og vi har et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike ansatte.


Om oss
Øyes Karosseri AS er merkeverksted for BMW, Toyota, Lexus og Mini, og vi har avtaler med alle forsikringsselskaper. Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende merker og vi kan tilby en utfordrende og lærerik arbeidshverdag.


For mer informasjon om stillingen, kontakt Dag Runar Øye på 480 75 134

Søknad og CV sendes til dagrunar@oyeskarosseri.no innen 01.01.2019. Merk søknaden med "Biloppretter" eller "Teknisk leder".

0
Feed